Sunday, November 16, 2014

Mult stimate tovarase Iliescu

Mult stimate tovarase Iliescu, mult stimati membri ai aparatului conducator,

Tin pe aceasta cale electronica moderna, ce reprezinta o culminare a eforturilor capitaliste de a intina memoria martirilor jertfiti pentru cauza socialismului stiintific, sa va multumesc din inima pentru atmosfera tovaraseasca cordiala in care s-au desfasurat vizitele turistice ale oamenilor muncii in toate judetele tarii. Numai efortul neprecupetit, avantul inspirat de valori inalte, si conducerea vizionara putea aduce o asa buna desfasurare in parcursul firesc al acestui proces electoral.

Le multumesc tuturor voluntarilor pentru solidaritatea muncitoreasca si raspunsul neintarziat la chemarea dumneavoastra. In acest moment istoric de o importanta capitala, salut cu mandrie mobilizarea generala a miscarii social democrate, menita sa impiedice elementele retrograde de-a dreptul fasciste, unele dintre ele drogate, sa submineze progresul comunismului cu fata umana la care trudim cu daruire.

Nu capitulati in fata acestor golani manipulati, incitati cu vrajmasie la acte de barbarism si decadenta obscena. Sub pretextul exercitarii unui drept cetatenesc indoielnic ei incearca sa patrunda in ambasade pentru a vandaliza bunul obstesc. S-au gasit si bani falsi. Aceste actiuni subversive care au ca scop instrainarea patriei, ameninta valorile socialiste si chiar bunurile de drept ale partidului. Miscarile antisociale marsave din ultima vreme sunt menite sa deturneze cursul firesc al progresului comunist si linistea cetateneasca. Sunteti, ca in fiecare deceniu, solutia salvatoare si bratul darz al dreptatii, un factor de echilibru socio-cultural de care avem atata nevoie in momentele de rascruce.

De la chemarea mobilizatoare a minerilor pentru recucerirea Pietei Universitatii si pana la organizarea cu maiestrie a brigazilor de tineret care aduc ajutoare zecilor de mii de victime ale capitalismului din judetele grav afectate, ati dovedit ca sunteti o forta cu inalta disciplina civica muncitoreasca si un conducator de nadejde in vremurile de restriste in care ne-au aruncat fortele obscure destabilizatoare. Sunt cu inima alaturi de dumneavoastra si de toate structurile conducatoare din teritoriu care lupta necontenit pentru mentinerea ordinii si cursului firesc al progresului socialist de care poporul are atata nevoie.

Traiasca aparatul de partid caci el este singura noastra pavaza impotriva vrajmasilor straini si aparatorul luminii ortodoxe calauzitoare.

Cu inalta pretuire,

Un membru.

No comments:

Post a Comment

Please comment